HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Novinka! Koberečky pro Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Novinka! Koberečky pro Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Citroën nedávno představil model C5 X Plug-in Hybrid, působivé vozidlo, které kombinuje hybridní pohon s elegantním designem a všestrannou funkcionalitou. Toto auto nabízí komfort, pohodlí a ekologickou jízdu, což ho činí vynikající volbou pro moderní rodiny.

Design vozidla Citroën C5 X Plug-in Hybrid je elegantní a dynamický, s robustním a moderním vzhledem. Auto je vybaveno panoramatickou střechou a velkým zavazadlovým prostorem, což poskytuje dostatek místa pro zavazadla a cestující.

Interiér C5 X Plug-in Hybrid je pohodlný a funkční. Auto pojme až pět osob s ergonomickými sedadly. Palubní deska má dotykový displej o velikosti 12 palců a řidič má k dispozici digitální displej o velikosti 10 palců s důležitými informacemi o jízdě. Auto je také vybaveno kamerou o 360 stupních, která pomáhá při parkování a vyhýbání se překážkám.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid má hybridní pohon složený z čtyřválcového benzínového motoru o objemu 1,6 litru a elektromotoru s kombinovaným výkonem 225 koní. Auto má plně elektrický dojezd až 50 km a lze ho nabít za přibližně 3 hodiny pomocí nabíječky o výkonu 7,4 kW. C5 X Plug-in Hybrid se rychle zrychluje a má maximální rychlost 225 km/h.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid je také vybaven několika bezpečnostními funkcemi, včetně adaptivního tempomatu, upozornění na opuštění jízdního pruhu a systému nouzového automatického brzdění. Tyto funkce zajistí bezpečnou a pohodlnou jízdu.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid je skvělým vozidlem pro moderní rodiny, které chtějí kombinovat pohodlí a komfort s ekologickou jízdou. Design je moderní a funkční, pohon je silný a účinný a bezpečnostní funkce zajistí větší klid během jízdy. Pokud hledáte spolehlivé a udržitelné vozidlo vhodné pro každodenní použití, určitě stojí za to zvážit Citroën C5 X Plug-in Hybrid.

Pro tento vůz máme nyní v naší sbírce to pravé.

De producten uit dit bericht