HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! Automaty pro Ford Explorer PHEV U625

Nový! Automaty pro Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 2020 je impozantní hybridní SUV, které nabízí silný a účinný zážitek z jízdy. S pokročilou technologií a rafinovaným stylem je toto vozidlo dokonalou volbou pro rodiny a dobrodruhy, kteří hledají spolehlivé a udržitelné auto.

Explorer PHEV U625 je vybaven 3,0litrovým V6 motorem, kterému pomáhá elektromotor a baterie. Kombinace těchto komponentů poskytuje celkový výkon 318 k a krouticí moment 332 lb-ft. S tímto silným přenosem dokáže Explorer PHEV U625 zrychlit od 0 na 60 mil za hodinu za pouhých 5,7 sekundy.

Ale to, co dělá toto SUV skutečně impozantním, je jeho účinnost v spotřebě paliva. Explorer PHEV U625 má plně elektrický dojezd až 21 mil a kombinovanou palivovou účinnost 25 mpg. To znamená, že řidiči tohoto vozidla mohou vychutnat nejen silný výkon, ale také nízkou spotřebu paliva a snížené emise.

Další výraznou funkcí Explorer PHEV U625 je jeho variabilní a prostorný interiér. S běžnou kapacitou 7 cestujících a více než 87,8 kubických stop prostoru pro zavazadla s překlopeným zadním sedadlem, toto SUV nabízí dostatek místa pro rodiny a dobrodruhy. Kromě toho má Explorer PHEV U625 několik praktických funkcí, jako je 10,1palcový dotykový informační a zábavní systém, Apple CarPlay a Android Auto a 12,3palcový digitální přístrojový panel.

Pokročilé bezpečnostní funkce a systémy asistence řidiče dělají z Explorer PHEV U625 bezpečné vozidlo. Standardně je vybaven pokročilými funkcemi, jako je automatické brzdění v případě nouze, asistence udržování jízdního pruhu a kontrola mrtvého úhlu. Volitelné funkce, jako je adaptivní tempomat s funkcí stop-and-go, automatické parkování a 360stupňová kamera, dělají z Explorer PHEV U625 ještě bezpečnější a snadnější na používání.

V naší kolekci máme to pravé pro tento vůz.

De producten uit dit bericht