HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! Automaty pro Hyundai Ioniq 6 2022

Nový! Automaty pro Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 je vzrušující elektrické vozidlo, které patří do pokročilé řady Ioniq od automobilky Hyundai. Ioniq 6 je druhým modelem v sérii Ioniq a staví na úspěchu Ioniq 5. Tento automobil slibuje neuvěřitelný zážitek z jízdy a má také fantastický vzhled. Ponořme se do Ioniq 6 a zjistěme, proč je tento model jedním z nejočekávanějších vozidel tohoto roku.

Hyundai Ioniq 6 je nádherné vozidlo s futuristickým a štíhlým vzhledem. Automobil má profilovanou karosérii s dlouhou kapotou a skloněnou střechou. Design doplňují úzká LED světlomety a výrazná 20palcová kola. Interiér je také velmi atraktivní, s prvotřídními materiály a moderním designem. Automobil nabízí místo pro pět cestujících a má hodně místa na nohy a úložný prostor.

Hyundai Ioniq 6 má pokročilý pohon navržený na poskytnutí působivého výkonu. Model je poháněn elektromotorem, který produkuje výkon 308 koní a kroutící moment 605 Nm. To umožňuje, aby se automobil zrychlil z 0 na 100 km/h za méně než 5 sekund. Automobil má maximální rychlost 220 km/h a má dojezd více než 550 kilometrů na jedno nabití.

Hyundai Ioniq 6 je plný skvělých funkcí a technologií. Má velký dotykový informační a zábavní systém kompatibilní s Apple CarPlay a Android Auto. Má také 12,3palcový digitální přístrojový panel a přední displej, aby řidiče informoval o důležitých informacích. Další funkce zahrnují 360stupňový kamerový systém, adaptivní tempomat a automatické brzdění v případě nouze.

Hyundai Ioniq 6 je působivé elektrické vozidlo navržené na poskytnutí prvotřídního zážitku z jízdy. Model má fantastický vzhled a nabízí vynikající výkon, impozantní dojezd a celou řadu pokročilých funkcí. Pokud hledáte elegantní a funkční elektrické vozidlo, pak je Ioniq 6 určitě dobrou volbou.

V naší kolekci máme to pravé pro tento vůz.

De producten uit dit bericht