HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! Autokoberce pro hybrid Alfa Romeo Tonale

Nový! Autokoberce pro hybrid Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale Hybrid je zcela nový model automobilu, který kombinuje klasický italský styl se špičkovou technologií hybridního pohonu. Tento vůz představuje první hybridní model značky Alfa Romeo a zaujme vás svým sportovním vzhledem a výkonem, který překvapí i ty nejnáročnější motoristy.

Alfa Romeo Tonale Hybrid má elegantní a aerodynamický design, který je typický pro italskou automobilku. Vozy Alfa Romeo jsou známé svým nezaměnitelným stylem a Tonale Hybrid není výjimkou. Má ostré linie, sportovní vzhled a velkou pozornost byla věnována detailům. Zadní světla jsou umístěna v trojúhelníkovém tvaru, což je charakteristický prvek Alfy Romeo. Navíc se jedná o první vůz s hybridním pohonem značky, takže je zde i speciální označení "HYBRID" na bocích vozu.

Interiér vozu Tonale Hybrid je vyroben z prvotřídních materiálů a nabízí mnoho moderních prvků. Vůz je vybaven digitálním kokpitem, velkým dotykovým displejem a všemi nejnovějšími technologiemi. Navíc jsou k dispozici i bezdrátové možnosti připojení, jako je Apple CarPlay a Android Auto.

Pod kapotou Alfa Romeo Tonale Hybrid najdete hybridní pohon, který kombinuje benzínový motor s elektrickým. To umožňuje vůz přejít do režimu čistě elektrického pohonu, což znamená nulovou emisi výfukových plynů a nižší spotřebu paliva. Díky tomu se Tonale Hybrid stává velmi ekologickým vozem a splňuje přísné evropské emisní normy.

Výkon Tonale Hybridu je také velmi dojemný. Kombinovaný výkon benzínového motoru a elektrického motoru dosahuje 240 koní, což znamená, že vůz zrychlí z 0 na 100 km/h za méně než 7 sekund. Přitom však stále splňuje přísné normy emisí a má nízkou spotřebu paliva.

Alfa Romeo Tonale Hybrid je dokonalým spojením klasického italského stylu a nejmodernějších technologií. S jeho hybridním pohonem je ekologický a zároveň nabízí vynikající výkon a sportovní jízdní vlastnosti.

Objednejte si autokoberce pro tento vůz již nyní!

De producten uit dit bericht