HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! Automaty pro Ford Mustang Mach-E

Nový! Automaty pro Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E je elektrické SUV, které v roce 2021 představil americký automobilový výrobce Ford. Tento automobil je holdem legendárnímu Ford Mustang, který je mezi motoristickými nadšenci oblíbený už od 60. let.

Mustang Mach-E byl navržen jako plně elektrický automobil a má nejnovější technologie v oblasti udržitelnosti a výkonu. S překvapivým aerodynamickým designem a výkonným výkonem je Mach-E skutečným dárkem v segmentu SUV.

Jednou z největších výhod Mustang Mach-E je efektivní pohon. Automobil je poháněn elektrickým motorem, který produkuje výkon od 258 do 346 koní, v závislosti na verzi. To zaručuje zrychlení od 0 do 100 km/h za pouhých 5,1 sekundy, což je pro SUV této velikosti úchvatné.

Dojezd Mach-E se pohybuje od 355 do 610 kilometrů, v závislosti na kapacitě baterie a zvolené verzi. To znamená, že automobil může projet dlouhé vzdálenosti bez problémů a je velmi vhodný na každodenní použití.

Další oblastí, ve které Mach-E exceluje, je technologie. Automobil má velký dotykový displej, na kterém může řidič ovládat různé funkce, jako jsou navigace, zábavný systém a ovládání klimatizace. Kromě toho má automobil několik systémů asistence řidiče, které zvyšují bezpečnost a pohodlí jízdy.

Nakonec, Mustang Mach-E je také velmi atraktivním automobilen z estetického hlediska. Aerodynamický design a charakteristické prvky Mustang, jako jsou maska a zadní světla, dělají z Mach-E skutečný referenční bod na silnici.

Shrnutí: Ford Mustang Mach-E je velmi slibným elektrickým SUV, které kombinuje to nejlepší z obou světů: výkon a udržitelnost. S jeho velkým dojezdem, efektivním pohonem a pokročilými technologiemi představuje Mach-E skutečnou revoluci v segmentu SUV.

V naší kolekci máme to pravé pro tento vůz.

De producten uit dit bericht