HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! BMW X1 U11

Nový! BMW X1 U11

Osobní SUV vozidla se stala velmi populárními a BMW X1 je jedním z nejoblíbenějších modelů na trhu. Nový BMW X1 U11 2022 přináší ještě více vylepšení a zlepšení, které určitě potěší každého majitele tohoto automobilu.

Jedním z nejvýraznějších zlepšení je nový design předního nárazníku, který dělá z X1 ještě stylovější vozidlo. Nový nárazník je více agresivní a zároveň dodává vozidlu eleganci, kterou očekáváte od BMW. Vylepšení se nezastavují jen u předního nárazníku, ale i zadní nárazník a světla jsou upraveny tak, aby splňovali nejnovější normy a zároveň dodávali vozidlu moderní vzhled.

V interiéru se také objevila zlepšení. BMW X1 U11 2022 má nová sedadla, která jsou pohodlnější a ergonomicky tvarovaná, aby se vaše cesta stala ještě příjemnější. Nový infotainment systém je vybaven nejnovějšími technologiemi a umožňuje ovládání hlasem. Kromě toho má X1 U11 nový palubní počítač, který vám umožní vidět všechny důležité informace o vašem vozidle.

Z technického hlediska je BMW X1 U11 2022 vybaven výkonným 2,0litrovým čtyřválcovým motorem, který poskytuje 228 koní a 258 lb-ft krouticího momentu. Motor je spojen s 8stupňovou automatickou převodovkou, která poskytuje plynulé a rychlé přestupy. Tento motor poskytuje vynikající výkon, který vám umožní cítit se pohodlněji na cestách.

Jedním z hlavních důvodů, proč si lidé kupují SUV vozidla, je jejich schopnost jet na různých površích. BMW X1 U11 2022 vám umožní jet na všech typech povrchů díky pohonu všech kol a režimům řízení Dynamic Stability Control. Tento systém umožňuje jezdcům měnit režim jízdy podle podmínek, ve kterých jedou.

BMW X1 U11 2022 je tedy vynikající SUV automobil, který vám poskytne všechny potřebné funkce a zážit.

Koberce máme v kolekci pro tento vůz

De producten uit dit bericht